Odkryj harmonię smaków podczas niezwykłej kolacji degustacyjnej.
Kuchnia i wino czyli „Marques w Appellation”!
Już 24 maja o godzinie 19:00 odbędzie sie live cooking z degustacją .
Potrawy przygotuje Kamil Marques, który podczas wydarzenia zaprezentuje swoje kulinarne umiejętności a towarzyszyć mu będzie certyfikowany sommelier WSET3 Piotr Wendołowski, który poprowadzi degustację win.
Zdegustujemy 6 różnych win
Spróbujemy 6 różnych finger foodów.
Koszt 300zł/os
Liczba miejsc bardzo ograniczona.
Zakup na miejscu w Appellation przy Uniwersyteckiej 15
Kamil Marques certyfikowany Szef Kuchni, który doskonalił swoje umiejętności we Francji. Pracował pod okiem najwybitniejszych mistrzów kuchni oraz w restauracji z trzema gwiazdkami Michelin, zajmującej 2. miejsce w światowym rankingu.
To tam opanował dbałość o detale, szacunek dla produktu i sztukę zaskakiwania nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Jego bogate doświadczenie gwarantuje niezapomniane wrażenia podczas degustacji.